Hallon- och hjortronkompott med ingefärsgrädde
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Dessert
•
Runda av middagen med en lättlagad dessert med friska smaker.
Ingredienser
|
Hjortron
|
225 g |
|---|---|
|
Hallon
|
225 g |
|
Vatten
|
½ dl |
|
Strösocker
|
1 dl |
Ingefärsgrädde:
| 1 dl | |
| 2 dl | |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Hackad färsk mynta
|
2 msk |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
412 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,8 g |
| Protein: | 3,3 % | 3,3 g |
| Fett: | 57,7 % | 26,9 g |
| Kolhydrater: | 39 % | 39,6 g |