Grönkålsbowl med avokadokräm och pistagenötter
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Huvudrätt
•
En bowl fylld med vackra och mättande godsaker - och den är dessutom lätt att laga! Börja med att koka quinoa och låt den svalna. Förbered sedan alla grönsakerna och mixa ihop den lena avokadokrämen. Lägg upp allt i dina finaste skålar och toppa med krispiga pistagenötter och färsk mynta. Klart att servera!
Ingredienser
|
Halloumi
|
1 förp |
|---|---|
|
Quinoa
|
3 dl |
|
Grönkål
|
100 g |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Citron
|
1 |
|
Avokados
|
2 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 2 msk | |
|
Melon t ex galia-, nät- eller vattenmelon
|
½ |
|
Rostade pistagenötter
|
½ dl |
|
Färsk mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Gott med varmrökt lax till!
Näringsvärden, per port
Energi:
547 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 12,6 g |
| Protein: | 14,3 % | 19,3 g |
| Fett: | 56,8 % | 35,1 g |
| Kolhydrater: | 28,9 % | 38,9 g |