Grillade grönsaker med couscous och ädelostsås

Grillade grönsaker med couscous och ädelostsås

Betyg

(3 st)

Grillade grönsaker och couscous trivs bra tillsammans. Enkelt, gott och snabbt på samma gång!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 4 dl couscous
  • 4 färska lökar
  • 3 paprikor, gärna olika färger
  • 1 dl hackade färska blandade örter
  • ½ tsk salt

Ädelostsås

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp buljong och smör i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan om plattan i 5-6 min. Skala löken och dela varje i 8 delar. Grilla grönsakerna över glöden till de börjar få färg. 5-6 min på varje sida. Blanda ner grönsaker och örter i couscousen. Smaksätt med salt. Mosa osten och blanda med gräddfilen. Servera såsen till couscousen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem