Grillad potatissallad med vitost
1 tim
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Att grilla grönsakerna, antingen på grillen eller i grillpanna, ger vilken potatissallad som helst ett rejält lyft. Extra gott på sommaren när primörerna är som bäst!
Ingredienser
Färskpotatis
|
600 g |
---|---|
Rödbetor med blast
|
500 g |
Broccoli
|
250 g |
Citron
|
1 |
Rapsolja
|
2 msk |
1 burk | |
Honung
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
465 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 10 g |
Protein: | 14,7 % | 16,8 g |
Fett: | 51,6 % | 27,1 g |
Kolhydrater: | 33,7 % | 38,6 g |

