Grillad fisk med mangoröra och limesås
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Friska fruktsmaker i fin kombination till grillad fisk.
Ingredienser
Rödingfiléer
|
600 g |
---|---|
2 msk | |
Vitlöksklyfta, finriven
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Mogen mango
|
1 |
Strimlad purjolök
|
2 msk |
Färsk röd chili, hackad
|
½ |
2 dl | |
Lime, finrivet skal och pressad saft
|
1 |
Gör så här
Den hackade chilin kan ersättas med sambal oelek
Näringsvärden, per portion
Energi:
493 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 37 g |

