Grillad fisk med kräfttsatsiki

Grillad fisk med kräfttsatsiki

30 min
Variera tsatsikin med grovhackade kräftstjärtar
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Riv gurkan grovt och lägg i en sil. Strö över salt och låt dra ca 15 min.
  • Låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem.
  • Pressa saften ur gurkan. Blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar.
  • Pensla fisken med smör-&rapsolja, salta och peppra. Grilla fisken 3 – 4 min på varje sida.
  • Servera fisken med kräfttsatsiki och grönsaker.
Klart!
Energi:

240 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Gösfilé
500 g
1 msk
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Kräfttsatsiki:
Gurka
½
Salt
½ tsk
Kräftstjärtar
150 g
2 dl
Pressad vitlöksklyfta
1
Svartpeppar
1 krm