Grillad biffsallad

Grillad biffsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

30 min

Den här salladen går lika bra att göra på rester av grillat kött eller kyckling, skiva tunt och häll på den goda dressingen – klart!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 skivor biff à 150 g
  • 1 rödlök
  • saft av ½ citroner
  • 1 msk honung
  • 500 g färsk grön sparris
  • 250 g körsbärstomater på kvist
  • Arla® Smör&rapsolja spray Kockserien Smör & rapsolja Spray
  • 65 g machésallad
  • olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Ost- och kessellaröra

Riv osten, spara lite till topping, och bland med kesellan. Salta och peppra.

Skiva rödlöken och lägg i en skål. Tillsätt citronsaft, och blanda med honung. Spreja biff, sparris och tomater med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Grilla biff, sparris och tomater ca 2 min på varje sida. Skiva biffen tunt.Lägg på ett fat, toppa med kesellaröran. Ringla över olivolja. .

Näringsvärden, per port

  • Energi: 425 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem