Grillad biffsallad

Grillad biffsallad

Betyg

(4 st)

30 min

Den här salladen går lika bra att göra på rester av grillat kött eller kyckling, skiva tunt och häll på den goda dressingen – klart!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 skivor biff à 150 g
  • 1 rödlök
  • saft av ½ citroner
  • 1 msk honung
  • 500 g färsk grön sparris
  • 250 g körsbärstomater på kvist
  • Arla® Smör&rapsolja spray Kockserien Smör & rapsolja Spray
  • 65 g machésallad
  • olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Ost- och kessellaröra

Riv osten, spara lite till topping, och bland med kesellan. Salta och peppra.

Skiva rödlöken och lägg i en skål. Tillsätt citronsaft, och blanda med honung. Spreja biff, sparris och tomater med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Grilla biff, sparris och tomater ca 2 min på varje sida. Skiva biffen tunt.Lägg på ett fat, toppa med kesellaröran. Ringla över olivolja. .

Näringsvärden, per port

  • Energi: 425 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem