Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Smakrik sallad som passar bra på buffébordet eller till grillat – kyckling, fisk eller kött. Skivor av aubergine grillas och toppas sen med söta russin, ost och örter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär auberginen i ½ cm tjocka skivor. Pensla dem på båda sidor med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Grilla 2-3 min på varje sida eller tills de har fått fin färg. Lägg ut de varma skivorna på ett fat och toppa med myntablad, russin, pinjenötter och smulad ost. Strö över flingsalt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 255 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem