Gratinerade portabellosvampar

Gratinerade portabellosvampar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

45 min

Fyll jättechampinjoner med svartkål, ost, chili och vitlök. Enkelt och försvinnande gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 msk olivolja

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. T a bort och finhacka foten på svamparna. Repa kålen från stammen och finstrimla. Lägg svamparna med kupiga sidan nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på kål och svamphack. Salta. Skala och finhacka vitlöken. Rör ihop vitlöken med smör, ost och sambal. Fördela smöret på svamparna. Smula över brödet. Gratinera i mitten av ugnen 15-20 min. Ringla över olja innan servering.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 125 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem