Gratinerade havskräftor
30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Lättlagad "imparätt". Servera med baguette, perfekt att suga upp det goda kryddsmöret med.
Ingredienser
Kokta havskräftor
|
8 |
---|---|
125 g | |
Finhackad färsk basilika
|
½ dl |
Finhackad färsk persilja
|
½ dl |
Citron
|
rivet skal av ½ |
Salt
|
½ tsk |
Sambal oelek
|
1 krm |
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Råa kräftor kan tillagas på samma sätt. Sänk ugnsvärmen till 225° och öka tiden till ca 10 min.
Näringsvärden, per port
Energi:
467 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 43,2 % | 49,7 g |
Fett: | 55,2 % | 29,2 g |
Kolhydrater: | 1,6 % | 1,8 g |

