Gratinerade cottage cheeseplättar med spenat
45 min
Huvudrätt
•

Matiga spenatplättar med god smak från färskriven muskotnöt och riven ost. Servera gärna med grönsallad.
Ingredienser
500 g | |
Fryst bladspenat, tinad
|
400 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Olivolja
|
2 msk |
Ägg
|
3 |
150 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Riven muskotnöt
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
5 dl | |
Gruyère, riven
|
50 g |
Till servering:
Blandad grönsallad
|
100 g |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
704 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 4 g |
Protein: | 46,2 g |
Kolhydrater: | 53,2 g |
Fett: | 33,9 g |

