Gräddädel och rödlöksmarmelad på crostini

Gräddädel och rödlöksmarmelad på crostini

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Små bitar av Kvibille Gräddädel tillsammans med marmelad gjord på rödlök - en höjdare till ostbrickan!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Till servering:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Smält smöret i en kastrull och låt löken fräsa några min utan att den tar färg. Tillsätt farinsockret och låt det smälta ner. Häll på vatten och vinäger och lägg i kryddpeppar. Koka ihop marmeladen på svag värme 20-30 min tills vätskan har kokat in. Låt marmeladen kallna. Sätt ugnen på 250°. Rosta baguette skivorna i mitten av ugnen 3-5 min. Servera brödet med marmeladen och osten i bitar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem