Nytt
Glutenfria hallongrottor
20 min
Fika
Går att frysa
•
Här kommer ett recept på spröda, söta små hallongrottor som dessutom är helt fria från gluten! Mixa snabbt ihop ingredienserna till en deg och rulla till små bollar. Gör ett hål i varje boll och fyll med hallonsylt, enklast går det om du använder en spritspåse. Servera glutenfria hallongrottor till fikat och frys in de som blir över.
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
130 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 1,9 g |
Kolhydrater: | 11,4 g |
Fett: | 8,6 g |
Ingredienser
150 g | |
Mandelmjöl
|
3 dl |
Rismjöl
|
2 dl |
Majsmjöl
|
1 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Fiberhusk
|
1 tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Hallonsylt
|
ca 3 msk |