Glutenfri västerbottenpaj

Glutenfri västerbottenpaj

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(60 st)

1 tim

Krämig paj med smakrik ost och glutenfritt pajskal gjort på mandelmjöl passar alla magar!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ostfyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Tärna smöret. Nyp eller mixa snabbt ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut degen i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ kallt minst 30 min. Sätt ugnen på 200°. Nagga pajskalet med en gaffel. Förgrädda ca 10 min. Vispa ihop ägg och syrad grädde. Tillsätt osten. Häll ostsmeten i pajskalet. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 min. Låt pajen stå minst 10 min innan servering.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 475 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 43 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem