Glöggmarinerad ädelost

3 tim
Arbetstid: 10 min
Buffé Tillbehör
Glöggmarinerad ädelost

Smakexplosion på ostbrickan!

Ingredienser

140 g
Ljusa russin
½ dl
Stjärnanis
1
Vit glögg
1½ dl

Till servering:

Färska färska fikon
4
Rostade, saltade mandlar

Gör så här

  • Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form.
  • Häll på glöggen och täck med plastfolie. Låt marinera i kyl ca 3 tim.
  • Servera med fikon och mandlar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

257 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 1,9 g
Protein: 9,2 % 5,8 g
Fett: 55 % 16 g
Kolhydrater: 27,4 % 17,3 g
https://www.arla.se/recept/gloggmarinerad-adelost/