Glasstårta non stop

4 tim 15 min
Arbetstid: 15 min
Dessert
Glasstårta non stop

Enkelt och busgott med hemlagad glasstårta.

Ingredienser

5 dl
Non stop
200 g

Garnering:

Non stop
50 g

Gör så här

  • Vispa vaniljsvispen hårt. Grovhacka non-stop.
  • Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Fördela hackade non stop på. Bred ut resten av vaniljvispen.
  • Täck med plastfolie, frys 4-5 tim.
  • Ställ glassen i kylen ca 30 min före servering. Garnera med non stop.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per bit

Energi:

175 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per bit
Fiber: - 0,8 g
Protein: 5,8 % 2,5 g
Fett: 42,9 % 8,5 g
Kolhydrater: 51,3 % 22,1 g
https://www.arla.se/recept/glasstarta-non-stop/