Glassbomb med sorbet
3 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Dessert
•
Överraska med en magnifik final, vårt recept på glassbomb i choklad är fylld med solgul mangosorbet. Glassbomb ser riktigt proffsigt ut men är enkelt att få snyggt.
Ingredienser
|
Äggulor
|
4 |
|---|---|
|
Florsocker
|
1 dl |
|
Kakao
|
1 dl |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
| 4 dl |
Fyllning:
|
Mangosorbet
|
1 liter |
|---|
Garnering:
|
Färsk mynta
|
|
|---|---|
|
Färska färska fikon
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
376 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 4,5 % | 4,2 g |
| Fett: | 56 % | 23,8 g |
| Kolhydrater: | 39,5 % | 36,6 g |