Fyllda smördegspuffar

Fyllda smördegspuffar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

En liten, fräsch äppeltarte med cottage cheese och äppelmos i fyllningen. En lagom munsbit efter en god och mättande middag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175º. Skär smördegen i 12 rutor. Smält smöret och blanda med honungen. Pensla smördegsrutorna med blandningen och lägg ihop dem 2 och 2 på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min tills puffarna börjar få fin färg. Lyft av locken på de varma smördegspuffarna. Blanda cottage cheese och honung och klicka ut på puffarna, toppa med lite äpplemos och lägg på locken igen. Pudra med florsocker och servera genast.

Tips:

Gör egen smördeg.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag