Fylld kycklingfilé
45 min
Middag
•
&format=webp)
Kycklingfilé fylld med vitost och färsk basilika rullas in i lyxig parmaskinka. Kycklingen tillagas i ugnen med gräddsås smaksatt med balsamvinäger. Till detta serveras potatisgnocchi och tomatsallad. En perfekt bjudrätt!
Nytt
Ingredienser
Fylld kycklingfilé:
Kycklingbröstfilé
|
600 g |
---|---|
150 g | |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
1 msk | |
Parmaskinka
|
4 skivor |
2½ dl | |
Kycklingfond
|
1 msk |
Balsamvinäger
|
2 msk |
Tomatsallad:
Blandade tomater
|
300 g |
---|---|
Blekselleri
|
2 stjälkar |
Färsk persilja
|
1 kruka |
Rostade pinjenötter
|
3 msk |
Kallpressad olivolja
|
1 msk |
Flingsalt
|
½ tsk |
Till servering:
Potatisgnocchi
|
500 g |
---|
Gör så här
Tomatsallad och servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
677 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 32,2 % | 53,6 g |
Fett: | 37,6 % | 28,8 g |
Kolhydrater: | 30,2 % | 50,4 g |

