Fylld förrättsgrape

Fylld förrättsgrape

Betyg

(7 st)

Snabbast och enklast är att köpa en påse färdigblandad grönsallad, gärna med inblandade skott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 blodgrape
  • 100 g rökt skinka i skivor
  • ½ färsk röd chili
  • 50 g blandad grönsallad och salladsskott
  • 1½ dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm salt

Gör så här:

Gör så här:

Dela grapefrukterna i halvor. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Häll av fruktsaften. Skär skinkan i tärningar. Kärna ur och finhacka chilin. Varva skinka, grapefruktsbitar, chili och sallad i skalen. Blanda gräddfil och vitlök. Smaksätt med salt. Servera salladen med såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 120 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem