Frusen hallonvanilj

Frusen hallonvanilj

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(92 st)

En supersnabb och god hemlagad hallonglass! Frysta hallon och Kesella kvarg med vaniljsmak är allt du behöver till denna enkla efterrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Mixa frysta bär med smaksatt kvarg och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri. Servera genast.

Tips:

Du kan variera smaken med blåbär eller björnbär. Det är viktigt att bären är frysta, annars blir det ingen glass.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag