Frusen hallonvanilj

Frusen hallonvanilj

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(73 st)

En supersnabb och god hemlagad hallonglass! Frysta hallon och Kesella kvarg med vaniljsmak är allt du behöver till denna enkla efterrätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Mixa frysta bär med smaksatt kvarg och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri. Servera genast.

Tips:

Du kan variera smaken med blåbär eller björnbär. Det är viktigt att bären är frysta, annars blir det ingen glass.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem