Blue cheesecake med pepparkaksbotten
6 tim
•
Arbetstid: 45 min
Dessert
•
Vacker cheesecake med pepparkaksbotten och lätt smak av mögelost blir en spännande dessert. Låt tina en stund innan servering.
Ingredienser
|
Digestivekex
|
10 |
|---|---|
|
Pepparkakor
|
10 |
| 75 g |
Fyllning:
| 3 dl | |
|
Äggulor
|
3 |
| 150 g | |
|
Florsocker
|
½ dl |
|
Äggvita
|
1 |
| 150 g |
|
Fasta päron
|
2 |
|---|---|
|
Hasselnötter
|
100 g |
|
Crema di balsamico
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
469 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 6,1 % | 7 g |
| Fett: | 74,8 % | 39,7 g |
| Kolhydrater: | 19,1 % | 22 g |