Fruktsallad med paradisfrukter
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Efterrätt
Mellanmål
•
I Iran äter man ofta frukt och nötter efter maten. Den här goda fruktsalladen serveras med nyvispad vaniljsås.
Ingredienser
|
Granatäpple
|
1 |
|---|---|
|
Mango
|
1 |
|
Honungsmelon
|
½ |
|
Kiwi
|
2 |
|
Vindruvor
|
250 g |
|
Hackade pistagenötter
|
2 msk |
| 2½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
286 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,8 g |
| Protein: | 7,7 % | 5,4 g |
| Fett: | 30,3 % | 9,8 g |
| Kolhydrater: | 62 % | 43,7 g |