Zabaione freddo

Zabaione freddo

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Zabaione lagas traditionellt utan vispgrädde och serveras nyvispad och varm. Genom att tillsätta grädde i såsen kan den förberedas och serveras kall till färska bär eller fruktsallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Blanda äggulor, socker och vin i en kastrull. Värm försiktigt på svag värme under vispning tills såsen blir tjock och skummig. Låt såsen kallna. Vispa grädden och vispa ner den i såsen. Servera såsen i portionsskålar med färska bär.

Tips:

Marsalavin går att byta ut mot söt sherry eller apelsinjuice.
Färska bär går att byta ut mot färsk frukt.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag