Fruktsallad med cottage cheese

15 min Brunch Efterrätt Mellanmål
Fruktsallad med cottage cheese

Härligt nyttig fruktsallad med KESO® Cottage cheese. Välj den frukt du har hemma och prova även med bär!

Ingredienser

Kiwi
2
Mango
1
Vindruvor
250 g
250 g
Hackade nötter t ex pistagenötter
1 dl

Gör så här

  • Skala och skär kiwi i mindre bitar. Skala mangon och skär bort fruktköttet från kärnan. Skär det i mindre bitar. Skölj och halvera vindruvorna.
  • Blanda frukten och lägg upp i skålar eller på assietter. Strö över hackade nötter och servera med cottage cheese.
Klart!

Den färska mangon kan bytas ut mot 250 g fryst.

Näringsvärden, per port

Energi:

265 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 10 g
Kolhydrater: 32 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/fruktsallad-med-cottage-cheese/