Frukostsallad med ägg

Frukostsallad med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

En krispig och krämig sallad som passar på såväl hårt som mjukt bröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka äggen grovt. Halvera, gröp ur och skär avokadon i små bitar. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Lägg allt i en skål och vänd försiktigt ihop med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem