Fröcrunch med kanel

Fröcrunch med kanel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Fröcrunch med knaprigt rostade frön och kärnor smakar gott som topping på en blandning av cottage cheese och yoghurt, eller på fil till frukost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör ner smör-&rapsolja och honung. Bred ut på bakplåtspapper på en plåt. Rosta i mitten av ugnen 12–15 min. Rör om ett par gånger. Låt kallna. Rör ihop lika mängd cottage cheese och yoghurt i en tallrik. Servera med fröcrunch och klyftor av apelsin och grapefrukt.

Näringsvärden, per dl

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem