Fröcrunch med kanel
20 min
Brunch
Frukost
Mellanmål
•
&format=webp)
Fröcrunch med knaprigt rostade frön och kärnor smakar gott som topping på en blandning av KESO® Cottage cheese och yoghurt eller på fil till frukost.
Ingredienser
Havrekärnor
|
1 dl |
---|---|
Melonkärnor eller solroskärnor
|
1 dl |
Pumpakärnor
|
1 dl |
Linfrön
|
1 dl |
Malen kanel
|
1 tsk |
Flingsalt
|
2 krm |
Flytande honung
|
2 msk |
1 msk |
Till servering:
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
368 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
---|---|---|
Fiber: | - | 9 g |
Protein: | 15,7 % | 14,2 g |
Fett: | 64,1 % | 26,7 g |
Kolhydrater: | 20,2 % | 18,3 g |

