Frasig filopaj med fänkål

Frasig filopaj med fänkål

Paj på nytt sätt. Fyll filodeg med grönsaker och cottage cheese.
Betyg (87 st)

Mitt betyg:

Frasig filopaj med fänkål

Paj på nytt sätt. Fyll filodeg med grönsaker och cottage cheese.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 8 bitar

Fyllning:

Gör så här:

Tina filodegen. Sätt ugnen på 200°. Vik ut degplattorna, dela dem ev på mitten. Pensla med smör-&rapsolja och lägg dem i en pajform, ca 24 cm i diameter, så att de hänger lite över kanten. Skär fänkålen i bitar. Fräs fänkål och vitlök i smör-&rapsolja några minuter. Salta. Grovhacka rucola och tomater. Lägg alla grönsaker i pajskalet. Vispa ihop ägg, cottage cheese, salt och peppar och häll i pajskalet. Strö över osten. Grädda pajen i mitten av ugnen 35–40 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

  • Energi: 255 kcal
  • Fett: 12 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Protein: 14 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.