Frasig filopaj med fänkål
1 tim 10 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Paj på nytt sätt. Fyll filodeg med grönsaker och KESO® Cottage cheese.
Ingredienser
Filodeg
|
270 g |
---|---|
3 msk |
Fyllning:
Fänkål
|
300 g |
---|---|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
Salt
|
½ tsk |
Rucola
|
50 g |
Tomater
|
2 |
Ägg
|
4 |
250 g | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
249 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 23,5 % | 14,4 g |
Fett: | 40,9 % | 11,5 g |
Kolhydrater: | 35,6 % | 21,8 g |

