Frasformar med ädelost och smörfräst kål

Frasformar med ädelost och smörfräst kål

Betyg

(0 st)

45 min

Snabb och smakrik frasform som funkar lika bra som mingelmat och förrätt. Hittar du inte melonkärnor går pumpa- eller solrosfrön lika bra som crunch.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smörfräst kål:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Rulla ut och skär smördegen i 8 bitar. Tryck ner dem i en smord muffinsplåt. Smula ned osten. Rör ihop grädde, salt och peppar. Fördela i formarna. Grädda 15-18 min.

Smörfräst kål:

Strimla kålen fint, gärna på mandolin. Fräs kålen med melonkärnor i smör 2-3 min. Salta och peppra. Toppa formarna med den frästa kålen.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 295 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem