Frasformar med ädelost och smörfräst kål

Frasformar med ädelost och smörfräst kål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

45 min

Snabb och smakrik frasform som funkar lika bra som mingelmat och förrätt. Hittar du inte melonkärnor går pumpa- eller solrosfrön lika bra som crunch.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smörfräst kål:

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Rulla ut och skär smördegen i 8 bitar. Tryck ner dem i en smord muffinsplåt. Smula ned osten. Rör ihop grädde, salt och peppar. Fördela i formarna. Grädda 15-18 min.

Smörfräst kål:

Strimla kålen fint, gärna på mandolin. Fräs kålen med melonkärnor i smör 2-3 min. Salta och peppra. Toppa formarna med den frästa kålen.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 295 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Andra goda förslag