Fransk örtfisk

Fransk örtfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

15 min

Här kokar den frysta fisken direkt i en örtig sås. Klart på 15 minuter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Salta fisken. Låt crème fraiche och buljong koka upp i en vid kastrull. Lägg ner den frysta fisken och koka på svag värme under lock ca 15 min tills fisken är klar. Strö över timjan vid servering.

Tips:

Fiskbuljong: Koka upp 2,5 dl vatten med 1/2 fiskbuljongtärning.

Näringsvärden, per port inkl potatis, grönsaker, bröd

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa: