Focaccia med ost och sparris
1 tim 30 min
Buffé
Tillbehör
Frysbar
•
Klassiskt italienskt bröd som är lätt att baka till många. Här en vårig variant med sparris och krämig ost. Absolut godast när den fortfarande är lite varm.
Ingredienser
|
Olivolja
|
2 msk |
|---|---|
|
Vetemjöl special
|
9 dl |
|
Salt
|
2 tsk |
|
Jäst
|
25 g |
|
Vatten
|
4 dl |
|
Färsk grön sparris
|
½ knippe |
| 150 g | |
|
Kalamataoliver
|
1 dl |
|
Färsk rosmarin
|
2 kvistar |
|
Olivolja
|
2 msk |
Pensling:
|
Vatten
|
|
|---|---|
|
Havssalt
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
3026 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 35,8 g |
| Protein: | 10,9 % | 81,2 g |
| Fett: | 39,4 % | 135 g |
| Kolhydrater: | 49,7 % | 369,8 g |