Five Spice-krydda

Five Spice-krydda

Betyg

(54 st)

Five spice är en klassisk kryddblandning från det kinesiska köket som används till bland annat Pekinganka. Kryddan passar även bra till fläskkött och wok.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 tsk hel vitpeppar eller szechuanpeppar
  • 4 stjärnanis
  • 4 tsk hela fänkålsfrön
  • 2 tsk hel kryddnejlika
  • 4 tsk malen kanel

Gör så här:

Gör så här:

Mortla de hela kryddorna till ett fint pulver. Blanda med kanel och förvara i en burk med lock.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem