Fisk med varm tomatsallad
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Enklare kan det knappast bli. Bara att steka fisken och hälla över en tomatsallad.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
Sallad:
|
Rödlök
|
1 |
|---|---|
|
Tomater
|
3 |
|
Olja
|
3 msk |
|
Balsamvinäger
|
2 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Färsk basilika
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Basilikan kan bytas ut mot persilja.
Näringsvärden, per port
Energi:
215 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 46,4 % | 24,6 g |
| Fett: | 46 % | 11,2 g |
| Kolhydrater: | 7,6 % | 4 g |