Fisk i ugn med kaviar

Fisk i ugn med kaviar

Betyg

(54 st)

Fisk i ugn är både lättlagat och jättegott! Här med ett täcke av smakrik sås på salt kaviar och syrlig crème fraiche.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer t ex sejfilé
  • 4 msk kaviar
  • 1 gul lök
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225° . Dela fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form. Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med crème fraiche. Bred blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen 20-25 min.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 415 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem