Fisk i ugn med kaviar
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
Fisk i ugn med är både lättlagat och jättegott! Här med ett täcke av smakrik sås på salt kaviar och syrlig crème fraiche. Servera med nykokt potatis.
Ingredienser
Torskrygg
|
600 g |
---|---|
Purjolök
|
1 |
1 msk | |
Tinad fryst spenat
|
400 g |
Malen muskot
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
Gräslök
|
1 kruka |
4 dl | |
Kaviar, t ex Kalles
|
4 msk |
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
523 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 7,9 g |
Protein: | 38 g |
Kolhydrater: | 44,7 g |
Fett: | 21,2 g |

