Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Fisk i ugn med kaviar
Budget
Fisk i ugn med kaviar
30 min
Huvudrätt
•
Kommentarer
Fisk i ugn är både lättlagat och jättegott! Här med ett täcke av smakrik sås på salt kaviar och syrlig crème fraiche.
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12904)
30 min
Kantarellpasta
(143)
Budget
30 min
Kladdkaka
(28524)
45 min
Våfflor
(6450)
Budget
Ugnspannkaka
(649)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Dela fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form.
Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med crème fraiche. Bred blandningen över fisken.
Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
Klart!
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
415 kcal
Protein:
34 g
Kolhydrater:
35 g
Fett:
14 g
Ingredienser
Sejfilé
600 g
Kaviar
4 msk
Gul lök
1
Arla Köket® Lätt crème fraiche
2 dl
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12904)
30 min
Kantarellpasta
(143)
Budget
30 min
Kladdkaka
(28524)
45 min
Våfflor
(6450)
Budget
Ugnspannkaka
(649)
1 tim
Lasagne
(3000)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(154)
30 min
Salsicciapasta
(353)
Budget
40 min
Fläskpannkaka
(626)
55 min
Kärleksmums
(11313)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum