Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Betyg

(77 st)

Snabbpizza med sött, salt och knaprigt som passar perfekt på buffébordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bufféportioner

  • 1 liten rödlök
  • 1 msk flytande honung
  • 4 dl rucola, ca 40 g

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225ᵒ. Lägg filodegsarken på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smör-&rapsolja mellan varje ark. Bred ut crème fraiche på filodegen. Grovhacka valnötterna. Strö över nötter, rosmarin och ost. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min. Skala och strimla rödlöken tunt. Ringla över honung och strö över rucola och rödlök.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem