Färskpotatissallad
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Fräsch potatissallad med tydlig smak från saftiga äpplen och mild sälta från kapris. Fransk senap, dijonsenap, ger god smak och ett extra sting till färskpotatisen.
Ingredienser
|
Färskpotatis
|
600 g |
|---|---|
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
|
Rapsolja
|
1 dl |
|
Äpple
|
1 |
|
Kapris
|
1 dl |
|
Hackad färsk gräslök
|
1 dl |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
321 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 3,3 % | 2,6 g |
| Fett: | 64 % | 23,2 g |
| Kolhydrater: | 32,7 % | 25,8 g |