Färskpotatissallad
30 min
Lunch
Middag
•

Fräsch potatissallad med tydlig smak från saftiga äpplen och mild sälta från kapris. Fransk senap, dijonsenap, ger god smak och ett extra sting till färskpotatisen.
Ingredienser
Färskpotatis
|
600 g |
---|---|
Dijonsenap
|
1 msk |
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
Rapsolja
|
1 dl |
Äpple
|
1 |
Kapris
|
1 dl |
Hackad färsk gräslök
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
321 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,2 g |
Protein: | 3,3 % | 2,6 g |
Fett: | 64 % | 23,2 g |
Kolhydrater: | 32,7 % | 25,8 g |

