Färskpotatis med ansjovisröra

25 min
Arbetstid: 25 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Färskpotatis med ansjovisröra

En liten enkel potatisrätt, här serverad med rödlök och god ansjovisröra.

Ingredienser

Små färskpotatisar
8
Ansjovisfilé
50 g
1 dl
Finhackad rödlök
½

Gör så här

  • Koka potatisen och låt svalna. Dela den i halvor.
  • Finhacka ansjovisen. Rör försiktigt ihop crème fraiche, ansjovis och lök.
  • Lägg en klick på varje potatis och servera.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

60 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 1 g
Protein: 8,1 % 1,2 g
Fett: 36,7 % 2,5 g
Kolhydrater: 55,2 % 8,2 g
https://www.arla.se/recept/farskpotatis-med-ansjovisrora/