Fänkålssallad
30 min
Tillbehör
•
En krispig fänkålssallad med smak av frisk citron och pepprig rucola. Låt den skivade fänkålen ligga i isvatten en stund så den blir riktigt krispig. Toppa med knapriga nötter och krämig ost. Denna sallad passar alldeles utmärkt att servera till salsicciapasta eller andra tyngre pastarätter!
Nytt
Ingredienser
|
Fänkål
|
2 |
|---|---|
|
Rucola
|
70 g |
|
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Nymalen svartpeppar
|
|
|
Rostade pistagenötter
|
1 dl |
| 100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
236 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,4 g |
| Protein: | 23,4 % | 13,6 g |
| Fett: | 64 % | 17,1 g |
| Kolhydrater: | 12,6 % | 7,3 g |