Vill du ha potatismoset helt slätt kan du pressa potatisen innan den blandas med grädde och smör.
692 kcal
Protein: | 44 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 36 g |
Ryggbiff (ca. 600 g)
|
4 skivor |
---|---|
Salt och svartpeppar
|
|
Purjolök
|
1 |
Bacon
|
140 g |
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Schalottenlökar
|
2 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Tomatpuré
|
1 msk |
Rödvin
|
3 dl |
Vatten
|
3 dl |
Kalvfond
|
2 msk |
Torkad timjan
|
1 tsk |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
25 g |
Potatis
|
900 g |
---|---|
2 dl | |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |