Endive- och salladsplock

Endive- och salladsplock

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 1 endive
  • 1 huvud gemsallad
  • 1 ask physalis
  • 140 g Kvibille® ädel Ädel 30%
  • ½ dl saltrostad mandel
  • 1 msk flytande honung

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rensa och plocka salladsbladen och lägg dem på ett fat. Skiva physalisen, smula osten och grovhacka mandeln. Fördela physalis, ost och mandel på salladsbladen, ringla över honung.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag