Endive- och salladsplock

Endive- och salladsplock

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(26 st)

Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 1 endive
  • 1 huvud gemsallad
  • 1 ask physalis
  • 140 g Kvibille® ädel Ädel 30%
  • ½ dl saltrostad mandel
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

Gör så här

Rensa och plocka salladsbladen och lägg dem på ett fat. Skiva physalisen, smula osten och grovhacka mandeln. Fördela physalis, ost och mandel på salladsbladen, ringla över honung.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa: