Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Endive- och salladsplock
Endive- och salladsplock
15 min
Buffé
•
Se kommentarer
Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(31)
Budget
30 min
Nudelsallad
(37)
15 min
Grekisk sallad
(400)
30 min
Coleslaw
(1255)
25 min
Pad thai
(304)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Rensa och plocka salladsbladen och lägg dem på ett fat.
Skiva physalisen, smula osten och grovhacka mandeln.
Fördela physalis, ost och mandel på salladsbladen, ringla över honung.
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
50 kcal
Protein:
2 g
Kolhydrater:
3 g
Fett:
3 g
Ingredienser
Endive
1
Gemsallad
1 huvud
Physalis
1 ask
Kvibille® Ädel
140 g
Saltrostad mandel
½ dl
Flytande honung
1 msk
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(31)
Budget
30 min
Nudelsallad
(37)
15 min
Grekisk sallad
(400)
30 min
Coleslaw
(1255)
25 min
Pad thai
(304)
40 min
Gyros i tunnbröd med tzatziki
(106)
Budget
1 tim
Pizzasallad
(34)
Budget
10 min
Burratasallad
(18)
20 min
Tonfisksallad
(65)
Budget
15 min
Vitkålssallad
(5)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum