Dragonsås
10 min
•
En lättlagad dragonsås smaksatt med dijonsenap. Den tar ca 5 minuter att göra och passar alldeles utmärkt att servera till stekt kyckling, lax och pastarätter. Även utmärkt att blanda med kokt potatis som du fått över, då får du en lättlagad och smakrik potatissallad. Dragonsåsen är god att servera båda varm och kall.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
348 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 3 g |
Fett: | 36 g |
Ingredienser
2 dl | |
2 dl | |
Grönsaksbuljong
|
½ tärning |
Torkad dragon
|
1 - 2 tsk |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Salt och svartpeppar
|