Dinkelsallad med krispig ost
20 min
Förrätt
Huvudrätt
Mellanmål
•
&format=webp)
Bjud på en vacker och krispig sallad som mättar gott. Dinkeln kokas mjuk och blandas sedan med en honung- och senapsdressing, babyspenat, rödkål och mango. Blir det något över av denna sallad passar den utmärkt att lägga i en matlåda. Då kan du njuta av maten även dagen efter!
Ingredienser
Halloumi
|
1 förp |
---|---|
25 g | |
Kokt dinkel hel
|
2 dl |
Rödlök, finhackad
|
1 |
Liten gurka, tärnad
|
1 |
Äppelcidervinäger
|
2 msk |
Flytande honung
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 msk |
Omogen mango, i stavar
|
1 |
Röd spetskål, strimlad
|
250 g |
Babyspenat
|
75 g |
Gör så här

