Danskt rågbröd
2 tim 20 min
Brunch
Buffé
Frukost
Frysbar
•

Klassiskt danskt rågbröd med både syrlighet och sötma. Gott med sallad och ost till.
Ingredienser
4 dl | |
Jäst
|
25 g |
½ dl | |
Salt
|
1½ tsk |
Stött anis
|
2 tsk |
Stött fänkålsfrön
|
2 tsk |
Brödsirap
|
¾ dl |
Grovt rågmjöl
|
4 dl |
Vetemjöl special
|
3 dl |
Solroskärnor
|
2 dl |
Linfrön
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
3120 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 84,7 g |
Protein: | 11,3 % | 86,4 g |
Fett: | 39,9 % | 140,9 g |
Kolhydrater: | 48,8 % | 374,8 g |

