Dadel- och chokladglasspinnar
3 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Efterrätt
•
Doppa glassarna i smält, mörk choklad för extra smarrighet. Pudra sedan över lite kakao och ringla över lite smält choklad för snygg effekt!
Ingredienser
| 2 dl | |
|
Dadlar, urkärnade
|
6 |
|
Banan, gärna brun
|
1 |
|
Kakao
|
2 msk |
|
Honung
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Detta recept kommer från boken "Göra gott : kokbok för unga miljöhjältar" (2020) av Malin Landqvist, Victoria Voss, Johan Rockström
Näringsvärden, per st
Energi:
173 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 7 % | 3 g |
| Fett: | 29,6 % | 5,8 g |
| Kolhydrater: | 63,4 % | 27 g |