Crostini med sparris och prosciutto
30 min
Buffé
•

Smakfulla crostini i två varianter, prosciutto med fikon och balsamicokräm och ljuvlig citronmarinerad sparris. Receptet är skapat av Tommy Myllymäki, Årets kock 2007.
Ingredienser
1 dl | |
Crostini
|
12 |
Prosciutto
|
2 skivor |
Färska fikon i klyftor
|
1 |
Crema di balsamico
|
½ msk |
Färsk grön sparris
|
4 |
Liten citron, finrivet skal och saft
|
½ |
Olivolja
|
1 msk |
Färska örter
|
|
Flingsalt
|
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per st
Energi:
49 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 1 g |
Kolhydrater: | 4 g |
Fett: | 3 g |

