Coleslaw på spetskål
                                
                                     50 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Tillbehör
                                    Snabbmat
                        
                
                    •
                    
            
         
    Coleslaw är ett måste till hamburgare och barbecue. Prova att använda spetskål och smaksätt med apelsin och äpple. Detta recept är skapat av Jimmi Eriksson, Årets kock 2016.
 
    
            Jimmi Eriksson
                Årets kock 2016
        
    
 
    Ingredienser
| 
                                            
                                                Huvud spetskål
                                            
                                     | ½ | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Morot
                                            
                                     | 1 | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Apelsin
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Äpple
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
215 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g | 
| Protein: | 5,1 % | 2,7 g | 
| Fett: | 67,5 % | 16,4 g | 
| Kolhydrater: | 27,4 % | 14,5 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    