Coleslaw på spetskål
50 min
•
Arbetstid: 30 min
Tillbehör
Snabbmat
•
Coleslaw är ett måste till hamburgare och barbecue. Prova att använda spetskål och smaksätt med apelsin och äpple. Detta recept är skapat av Jimmi Eriksson, Årets kock 2016.
Jimmi Eriksson
Årets kock 2016
Ingredienser
|
Huvud spetskål
|
½ |
|---|---|
|
Morot
|
1 |
| 2 dl | |
|
Apelsin
|
1 |
|
Äpple
|
1 |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
215 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 5,1 % | 2,7 g |
| Fett: | 67,5 % | 16,4 g |
| Kolhydrater: | 27,4 % | 14,5 g |