Coleslaw på primörer
1 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Tillbehör
Snabbmat
•
En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.
Ingredienser
|
Vitkål
|
200 g |
|---|---|
|
Sockerärter
|
50 g |
|
Rädisor
|
½ knippe |
|
Färsk lök
|
½ |
| 1 dl | |
|
Majonnäs
|
½ dl |
|
Senap
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
143 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,1 g |
| Protein: | 6,8 % | 2,4 g |
| Fett: | 73,9 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 19,3 % | 6,8 g |