Coleslaw med rödkål
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
         
    En variant på coleslaw med rödkål, äppelcidervinäger och fransk senap. Riven pepparrot ger extra krydda till denna coleslaw.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Rödkål
                                            
                                     | 300 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Äpplen
                                            
                                     | 2 | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Äppelcidervinäger
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | ½ msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Riven pepparrot
                                            
                                     | 2 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
129 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,7 g | 
| Protein: | 8,2 % | 2,6 g | 
| Fett: | 46,7 % | 6,8 g | 
| Kolhydrater: | 45,1 % | 14,3 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    