Coleslaw med rödkål

30 min
Arbetstid: 30 min
Tillbehör
Coleslaw med rödkål

En variant på coleslaw med rödkål, äppelcidervinäger och fransk senap. Riven pepparrot ger extra krydda till denna coleslaw.

Ingredienser

Rödkål
300 g
Äpplen
2
2 dl
Äppelcidervinäger
1 msk
Dijonsenap
1 tsk
Strösocker
½ msk
Salt
½ tsk
Riven pepparrot
2 msk

Gör så här

  • Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.
  • Rör ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.
  • Blanda såsen med kålen och äpplena.
  • Låt salladen stå i kylen några timmar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

129 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 3,7 g
Protein: 8,2 % 2,6 g
Fett: 46,7 % 6,8 g
Kolhydrater: 45,1 % 14,3 g
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-rodkal/